משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלצו עיכוב יציאה מהארץ וחידוש דרכון למוגבל באמצעים

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

צו עיכוב יציאה מהארץ וחידוש דרכון למוגבל באמצעים

שחף
שחף

היי הנני בן 27וברשותי 5תיקים באיחוד על גובה של כ100 אלף כבר משנת 2009 ואין ברשותי דרכון ורק באמצעות עבודה בחול אוכל להחזיר בפחות משנה את כל ה100 אלף הנני משלם 250 שח כל חודש רק ב3 חודשים האחרונים שילמתי אל טיפה באיחור של עד 14 יום האם יבצעו לי ביטול זמני לעיכוב יציאה ואם כן האם יאשרו לי לשלם ולהנפיק דרכון שאבד למרות היותי בחוב ואין ברשותי משפחה שתוכל לחתום עלי ערבות ואני ממש מיואש ורוצה דרך העבודה להחזיר את החוב תודה רבה

RE:
ויש
וישנגרד צבי,עו"ד

תדרש להמציא שנים או שלשה ערבים שמשכרותם נטו הינה 5000 ש"ח , ואין נגדם תיקי הוצל"פ או לחילופין לשעבד נכס של הוריך למשל. הגש בקשה מנומקת לרשם ההוצל"פ , פרט את הסיבות ופעל בהתאם להחלטתו.

RE:RE:
שחף
שחף

באם אין לי קשר טוב והוריי לא מוכנים לחתום עלי זאת אומרת שגם ערבים אין לי וגם נכס אין לי ואני ממש רוצה לשלם ולסיים כבר עם החוב, האם ניתן מקבימום לקהל הלוואה ממקום מסוים ואם כן ממי בכדי שאעבוד בחול ואשלם את ההלואה? ומה בנוגע לכך שאני גם צריך להתחתן עם תושבת ארהב שאיתי בקשר כבר כמה שנים... תודה רבה וחג שמח