משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלביטול זמני של צו עיכוב יציאה מהארץ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

ביטול זמני של צו עיכוב יציאה מהארץ

אלק
אלקה

שלום רב כיום אני מוכרזת מוגבלת באמצעים , קיים תיק איחוד בהוצאה לפועל אשר נפתח החודש. בוצע תשלום ערבון +תשלום ראשון. אני מעוניינת לצאת לחו"ל לצורך נישואין עם אזרח שהוא לא ישראלי. מבחינתי יספיקו 10 ימים של שהות בחו"ל. כיצד והאם ניתן לעשות זאת? חשוב לציין שבארץ אני משאירה 2 ילדים קטינים בני 7ו-8. תודה מראש על הענות מהירה.

RE:
בוכ
בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

2 ערבים , שמשכורתכל אחד מהם מעל 6000 ₪ ואין להם תיקי הוצלפ מוכנים לחתום ערבות בשמך ולהפקיד את הדרכון שלם עד שתחזרי עוד 30 יום אחרי זה הכלל המנחה

RE:RE:
אלק
אלקה

תודה רבה על התשובה. ושאלה נוספת ברשותך, איך בדיוק אני יכולה להוציא דרכון במקרה הנ"ל? במידה ואקבל אישור לצאת מהארץ האם משרד הפנים מיודע אוטומטית או שיש צורך להביא אישורים? תודה