אלקה

ביטול זמני של צו עיכוב יציאה מהארץ

שלום רב כיום אני מוכרזת מוגבלת באמצעים , קיים תיק איחוד בהוצאה לפועל אשר נפתח החודש. בוצע תשלום ערבון +תשלום ראשון. אני מעוניינת לצאת לחו"ל לצורך נישואין עם אזרח שהוא לא ישראלי. מבחינתי יספיקו 10 ימים של שהות בחו"ל. כיצד והאם ניתן לעשות זאת? חשוב לציין שבארץ אני משאירה 2 ילדים קטינים בני 7ו-8. תודה מראש על הענות מהירה.

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

2 ערבים , שמשכורתכל אחד מהם מעל 6000 ₪ ואין להם תיקי הוצלפ מוכנים לחתום ערבות בשמך ולהפקיד את הדרכון שלם עד שתחזרי עוד 30 יום אחרי זה הכלל המנחה

אלקה

תודה רבה על התשובה. ושאלה נוספת ברשותך, איך בדיוק אני יכולה להוציא דרכון במקרה הנ"ל? במידה ואקבל אישור לצאת מהארץ האם משרד הפנים מיודע אוטומטית או שיש צורך להביא אישורים? תודה