שרה ודן

הטרדה לא מוצדקת ופחד מהעתיד להתרחש כלפינו

לעו"ד שלום רב תחילה. תודה על הפורום והאפשרות לפניות אנחנו הורים מבוגרים והבן 32 צבר חוב בדירה ששכר בעיר אחרת כלפי חברת החשמל ולביתנו מגיעים אנשים מאיימים וזועמים שליחים שדופקים בדלת ומכתבים לא נעימים נציין, שמעולם לא היה לנו חוב ולא תיק או הליכים בהוצאה לפועל והנושא לא מוכר לנו. *למיטב ידיעתנו לבן יש חובות נוספים שהוא גורר כבר שנים רבות עוד מהתקופה שגר בביתנו טרם עזב ועבר לשכירות לפני 7 שנים לערך ולא חזר ולא נכנס לביתנו מאז. נדגיש, שאין לנו ההורים כל חלק במעשיו בצעדיו ולא באופן ניהול חייו, מעולם לא חתמנו על טופס או מסמך בשבילו מעולם לא לקחנו חלק בהתנהלותו ואין לנו קשר לחובותיו לעו"ד הנכבד.*מבקשים את עזרתך, עצתך והכוונתך בסוגיה הנ"ל, מה נכון ומתבקש מאתנו ההורים לעשות ולפעול כדי להחזיר השקט הנפשי לחיינו ולזכות שרק משפחה יקישו בדלת . *שהרי אנחנו לא הכתובת הנכונה לדרישתם ולא הפתרון לזעמם וכיסוי החוב לא יגיע מאתנו. >האם יש צורך להתלונן במשטרה על ההטרדה והפגיעה בשמינו הטוב מצד חברת החשמל ? >מדוע ח.החשמל שולחת המכתבים והשליחים המאיימים לביתנו שהרי החוב על שם וכתובת הבן ? בבקשה הכוונתך בתודה מראש בכבוד רב

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

תחילה יש להוציא צו הצהרתי שכל תכולת הדירה והנכסים הניידים שברשותכם הם שלכם, נא התקשרו אלי טלפונית ואסביר

שרה ודן

לעו"ד. תודה רבה על התייחסותך ורגישותך. והאם יש זמני התקשרות עדיפים ?

עו"ד רפי רפאלי

אפשר להתקשר בין השעות 09:00 עד 18:00, אם לא אוכל לענות אחזור לאחר מכן