דוד

רכב מעוקל, יש לי רכב חדש שקניתי לפני מספר חודשים, את הרכב רשמתי בבעלות ראשית עליי ובעלות שניה על ידידה שלי,

יש לה חוב בהוצל"פ של 20000 שקל וכרגע יש עיקול על הסכום הנ"ל, מה אני צריך לעשות? האם יש דרך להוכיח שהחוב לא קשור אליי ולהוריד את העיקול?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אם החוב לא שלך אפשר להגיש התנגדות, ואם חלף המועד להגשת התנגדות אם הטילו עיקול אין דרך להסיר אותו אלא בהסד'ר או תשלום החוב

דוד

אוקי ברגע שיש כבר עיקול, האם הוצל"פ יוצאים למצוד אחר הרכב? ומורידים אותו מהכביש? האם זה נכון שמוכרים אותו בכל מחיר מחיר לכסות את החוב? מה הדין אם רוצים למכור את הרכב באופן עצמאי בתמורה לעיקול?