מוטי זיסר

שיק שחזר מספר פעמים ללקוח

שלום רב, סיפקתי שירות עבור לקוח שיצר איתי קשר טלפונית. בסיום השירות הלקוח נתן לי שיק של אבא שלו, כי הוא טען שאבא שלו בעל העסק. אבא של הלקוח הוא תושב חוץ עם חשבון בארץ. השיק של אבא שלו חזר 3 פעמים, בכל פעם הוא אמר לי להפקיד את השיק כי נכנס כסף. הבן אדם לא עונה לי לשיחות טלפון. השאלה שלי היא האם אני יכול לפעול בהוצאה לפועל נגד הבן (מקבל השירות שאיתו התנהלתי בשיחות הטלפון ובווטסאפ)? יש לי את התעודת זהות (צילום) של מבקש השירות, כרטיס אשראי (שלא עובר) תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אתה יכול להגיש תביעה בבית משפט נגד הבן ובמקביל להכניס את השיק להוצלפ

מוטי זיסר

הבנתי שקיימת אפשרות בהוצאה לפועל להגיש בקשה לפעול נגד הבן, מאחר והוא ביצע את העסקה בפועל והשאיר פרטי כרטיס אשראי כערבון. האם זה לא נכון?