משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלשיק שחזר מספר פעמים ללקוח

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

שיק שחזר מספר פעמים ללקוח

מוט
מוטי זיסר

שלום רב, סיפקתי שירות עבור לקוח שיצר איתי קשר טלפונית. בסיום השירות הלקוח נתן לי שיק של אבא שלו, כי הוא טען שאבא שלו בעל העסק. אבא של הלקוח הוא תושב חוץ עם חשבון בארץ. השיק של אבא שלו חזר 3 פעמים, בכל פעם הוא אמר לי להפקיד את השיק כי נכנס כסף. הבן אדם לא עונה לי לשיחות טלפון. השאלה שלי היא האם אני יכול לפעול בהוצאה לפועל נגד הבן (מקבל השירות שאיתו התנהלתי בשיחות הטלפון ובווטסאפ)? יש לי את התעודת זהות (צילום) של מבקש השירות, כרטיס אשראי (שלא עובר) תודה רבה.

RE:
רפאלי רפי משרד עורכי דין
רפאלי רפי משרד עורכי דין

אתה יכול להגיש תביעה בבית משפט נגד הבן ובמקביל להכניס את השיק להוצלפ

RE:RE:
מוט
מוטי זיסר

הבנתי שקיימת אפשרות בהוצאה לפועל להגיש בקשה לפעול נגד הבן, מאחר והוא ביצע את העסקה בפועל והשאיר פרטי כרטיס אשראי כערבון. האם זה לא נכון?