מנהלי הפורום
אבקש יותר באור לתשובה שנכתבה
בס"ד העו"ד שהוא בעל המניות בעבר לא ידעתי שהוא עו"ד בכלל. אני הייתי מזכירה בחב' "עודפים מעוצבים בע"מ" ( זה ליד קיבוץ גבעת השלושה על יד פ"ת) האיש הלין בשכר אני עבדתי בין 08-10 שנת 2003 אני קיבלתי בזמנו רק 1000 ש"ח על 10 ימים עבודה וכל משכורת של 09-אמצע אוקטובר הולנה לחלוטין ועבדתי שעות רבות (לא עבודה שגרתית) מהבוקר (09:00) עד השעה 22:00 אפילו 23:00 בלילה. עבודה מזכירות שוטפת עם המון בלגן של ספקים היות והאיש מעולם לא שילם בזמן לאף אחד. נהג לנצל ספקים ועובדים גם יחד. מהסוג " שכולם חייבים לן" ותמיד בזמן המשכורת התעלם מתשלום. בשלב מאחר יותר לאחר שפתחתי תביעה משפטית נגדו ונפסק לטובתי שהוא אכן חייב לשלם את כל מה שהוא חייב לשלם בתוספת לריבית והצמדה על התשלום המלא בפועל. הנקודה היא שהאיש( העו"ד) עצמו נוטה להעלים את עצמו. להתחפש וכו'..פועל בדרכי התחמקויות. מתוך ברור עם אנשים שגם תבעו אותו הסתבר שהאיש הוא גם עו"ד . גם ראו אותו מחופש לאיש חרדי בירושלים..כל מיני דברים מוזרים השאלה היא היות ועדיין קיים תיק בהוצלפ נגד החברה ( שהיא חברה בע"מ וכבר פורקה) האם ניתן להוסף אותו כחייב. לא שולם לי כל שכרי קיבלתי רק חלק. ומגיע לי יותר כעבור כל הזמן הזה ועגמת הנפש הרבה! במרדף של הכסף הזה שהואלא רצה לשלם זה תרגיל כל הסיפור הזה לגרום לחברה פשט"ר וכביכול להתחיל מחדש. (ב-2005) ניסיתי לבד לבצע מסירה אישית נגדו ללכת למקום שהוא אמור לגור שם ללא הצלחה. הוא גר כביכול בשכירות אצל משהו שכביכול "כיסה " עליו " שהוא בקושי רואה אותו ועוד הסברים לא ברורים תראה עו"ד אסף אני מבינה את הכוונה לרדת מזה.. אבל למה בן אדם שעשה אוול לאחרים למה לוותר לו הטעות שלי שהגשתי תובענה לבית הדין לעבודה שהורנו בטעות למחוק אותו מהתביעה זה ממש הפסד! האם ניתן לתקן את זה? תודה מראש!!