אנונימי

ברצוני לדעת מי אשם בתאונה

ברצוני לדעת מי אשם בתאונה: רכב ב' עמד נגד כיוון התנועה בחניון חד סטרי כאשר רכב א' סימן לו לנסוע אחורה אך רכב ב' לא נענה לבקשתו של רכב א' ונשאר במקום, רכב א' שהיה עם כיוון התנועה בחניון יצר פקק כי רכב ב' סרב לנסוע אחורה. בעקבות כך רכב א' ניסה לנסוע קדימה אך שפשף במעט את רכב ב' שהיה נגד כיוון התנועה בחניון חד סטרי. בנוסף השניים יצאו להחליף פרטים, נהג ב' של רכב ב' לא היה לו רישיון עליו כלל , נהג א' רכב א' הביא לנהג ב' את כל הפרטים. נהג א' צלם את המקרה ונהג ב' נסע מהמקום וברח כאשר נהג א' התקשר למשטרה בעקבות התנהגות אלימה של נהג ב'. אשמח לדעת מי אשם בתאונה ומה ניתן לעשות במקרה זה. תודה מראש

עו"ד גיא מדמון

שלום רב, קשה לקבוע מי האשם על פי המתואר. צריך לקחת בחשבון שהדעה שלי לא ממש רלוונטית מכיוון שבית המשפט יכול לראות את הדברים בשונה ממני ובסופו של דבר בית המשפט הוא שקובע מי האשם בתאונה. ככל והמקרה צולם יש לגשת לתחנת המשטרה ולבקש את פרטי הבעלים של הרכב ועם פרטים אלה להגיש תביעה.