שוש אדר

פינוי בינוי - זכויות שכירות

הדירה בבעלותי נמצאת בפינוי בינוי,היזם/קבלן משלם לנו 3000 שח שכירות עד גמר הבניה. בדירה נותרו 4 מזגנים חדשים, היזם לא מוכן שאקח את המזגנים, ומאיים שאם אקח אותם הוא לא ישלם לי את השכירות. האם זה חוקי? מי מממן את השכירות בפועל, היזם או משרד השיכון ?

עו"ד שי אליאב

הוא מתכוון להשתמש בדירה בזמן הפינוי? זה מאוד תלוי במו"מ מולו כשוכר של הדירה. אפשר להסכים ואפשר גם שלא.

שוש אדר

הוא הכניס לדירה עובדים סינים,ואני חוששת שיהרסו לי את המזגנים. השאלה שלי, האם משרד השיכון מממן את השכירויות בפינוי בינוי או שזה יוצא מכיסו הפרטי

עו"ד שי אליאב

מכיסו של היזם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי