תומר

הערת אזהרה תמא והגדלת משכנאת

שלום, אני רוצה להגדיל את המשכנתא הקיימת שלי, ולצורך כך צריך להוסיף הערת משכנתא בטאבו לטובת הבנק. הטאבו לא מוכן לרשום את זה כי כבר יש הערת אזהרה לטובת התמא.. עורכת הדין שלי אמרה שאני צריך להביא מהחברת תמא אישור הסכמה למשכנתא ...היזם וגם עורך דין הדיירים שניהם בחול לשבועיים הקרובים . איך אתה מציע לי להתנהל? האם כדאי לשלם לעורכת הדין שלי שכר טרחה כדי שהיא תשיג לי את זה מעורך דין היזם? או לפנות בעצמי לעורך דין היזם? ובכלל כמה מסובך לקבל אישור כזה מהיזם?

עו"ד צ

במקרים רבים קיים הסדר בהסכם שנחתם מול היזם שהינו מוגבל בזמן לסיטואציות מסוג זה. על כל פנים, יתכן ויש גם לעוה"ד המייצג אתכם בעסקה מול היזם יפוי כח/ אישור שניתן לו מראש למקרים אלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי