צביה ס

תוספת מספר מרפסות לא שווה לדירות שוות בגודלן וחדרים

במסגרת תמא חיזוק מבנים. ניתנה תוספת של מרפסות לדירות הצדדיות. טענת האדריכל מרפסות אינן חלק מהמטרים שנספרים בתוספת לכל דירה. האומנם? האם ישלי זכות לבקש על כך פיצוי. בנוסף דירה צמודה קיבלה חדר נוסף ומרפסת קטנה בעוד אני קיבלתי הרחבה של הסלון ומרפסת גדולה יותר. מדו"ח שמאי יוצא שהדירה עם החדר הנוסף שווי השוק שלה יהיה יותר מדירתי לאחר הבניה, האדריכל מסכים שיש אי שוויון כלכלי אך טוען שזה מסיבות תכנוניות כלומר בגלל שהצמידו לדירתי מעלית. ומבחינה זו לטעמו אין שום צורך בפיצוי.

עו"ד צ'יקו אברם

הדברים האמורים היו אמורים להיות מסוכמים ומצוינים במסגרת הוראות ההסכם עליו חתמתם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי