לוצקי עליזה

תביעת דייר לפתרון בעיית רטיבות בגג למרות אחריות קיימת של קבלן.

הבניין בו אנחנו גרים קיבל טופס 4 בעקבות פרוייקט תמ״א, למרות שעדיין יש מה לסיים ולתקן. אחת הבעיות היא רטיבות בגג המשותף, שעבר טיפול מאז החורף הקודם ועדיין יש רטיבות. הקבלן מבטיח שימשיך לטפל בנושא כל זמן שזה באחריותו. הדייר מהקומה העליונה מפעיל לחץ שנתבע את הקבלן או שיגיש נגד כל הדיירים תביעה למפקחת על הבתים המשותפים. האם יש מקום לפנייה למפקחת על הבתים המשותפים או שזו תפנה את הדייר לקבלן שלא מתחמק מאחריות?

עו"ד צ'יקו אברם

ההתחייבות של היזם היא מכח הסכם תמ"א כאמור, ושם גם אמור להיות הוראות מתאימות לטיפול בבעיה. תמיד גם יש לשים לה להוראות חוק המכר הרלוונטיות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי