רונן ד

בקשה לשעבוד נכס עבור מימון היזם בתמ"א שיפוץ

בבניין שלנו החל תהליך תמ"א שיפוץ, וכעת הגיעה בקשה מעורך הדין לחתום על מסמכים נוספים לטובת מימון היזם. המימון ייעשה משעבוד הנכסים של הדיירים, ומשם גם יגיעו הערבויות שהובטחו לנו. 1. האם זה מצב תקין? האם הדיירים הם אלו שצריכים לשאת במימון היזם, במחיר של שעבוד דירתם? 2. מה קורה אם היזם פושט רגל או בורח? כמו שקרה במספר מקרים מצערים בעבר... האם הדיירים ישאו בעלויות? תודה

עו"ד צ'יקו אברם

מתיאור הבעיה קשה מאוד לתת מענה. אתה מוזמן לפנות טלפונית למשרדנו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי