טום וויסבורד

תמא 38- עיקוב וליקויים ללא ליווי של עו"ד

קניתי דירה לפני שנה וחצי, דירה קיימת בבניין שעובר תהליך תמא- למראית עין היה ניראה כי לקראת סוף התהליך. עברה שנה וחצי, אנחנו בערך באותו המצב, כלום לא זז, המון ליקויים, איחורים וזלזול. לדיירים אין עו"ד מייצג ואין וועד. אין אף גוף שמייצג אותנו. ניראה כי ללא התערבות עורך דין, הדבר לא יסתיים וגם הדיירים לא יקבלו את המגיע להם לפי החוזה. מה לעשות? נ.ב יש לציין כי רוב הדיירים הינם פנסיונרים, כך שהעניין הכספי הוא מאוד חשוב, מה כדאי לעשות במינימום הוצאות? תודה

עו"ד עזריאל ברנשטיין

חריג מאוד שאין נציגות ואין עו"ד המייצג את הדיירים בפרויקט. א. חשוב למנות נציגות בהקדם. ב. לברר האם יש עו"ד המייצג את הבעלים. במידה ואין - מומלץ למנות על מנת לבדוק את החוזה והאם ישנם ערבויות שניתן לממש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי