שרעבי אלפי

תמ"א 38

אני גרה בחיפה ואנחנו בתהליכים של תמ"א עם יזם. 1.אפשר לבנות ממ"ד יותר גדול מ9 מטר נטו? 2.מי משלם על עו"ד שמייצג את הדיירים מול היזם? 3. מה עושים עם דייר 1 מתוך 6 מסרב לחתום, ועוד מתכוון לגשת לבית משפט כנגד? 4. מי משלם על העברת ארון חשמל כחלק משינויים פנימים (שינוי לא חובה)במסגרת תמ"א? תודה מראש

שי אליאב, עו"ד

1. צריך לבדוק מול אדריכל האם ניתן תכנונית לעשות כן. 2. ככלל היזם. מומלץ לדרוש שהתשלום יועבר על ידי הדיירים על מנת לנתק הזיקה בין היזם לעו"ד הדיירים. 3. החוק מאשר לכפות את הסכמת הסרבן בהליך המתקיים מול המפקח על רישום המקרקעין. 4. מדובר בתנאי מסחרי שיקבע בהתאם למו"מ מול היזם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי