דורון

פינוי בינוי תשלום שכירות

לגבי פינוי בינוי בדירה פרטית ! שאני מחזיק 100 מ"מ כאשר אגור בשכירות על חשבון היזם מה גודל השכירות שהוא אמור לשלם ? והאם הוא משלם גם עבור וועד בית, מעלית ? דבר שאיני משלם עכשיו ! והאם אני יכול לגור בדירה זו גם מחוץ לעיר בו מתבצע פינוי בינוי? תודה רבה רבה

עו"ד עזריאל ברנשטיין

שלום רב, עניין שכירות הדירה החלופית בתקופת הבניה הינו מסחרי, הכפוף בדרך-כלל לחוות דעת שמאית. בדרך כלל, אין ליזם עניין היכן הדייר ישכור את דירתו החלופית ואם בכלל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי