קרול ר.

רוב דרוש לפינוי בינוי

זהו בניין משותף יחיד ובו 9 דירות. רק 7 רוצים פינוי-בינוי מה המצב?

עו"ד עזריאל ברנשטיין

שלום רב, בבניין אחד בן 9 דירות, אם התנאים הנדרשים חלים, ניתן לבצע פרויקט של תמ"א 38 חיזוק או הריסה ובניה מחדש. בפרויקט של חיזוק נדרש רוב של 66% מבעלי הדירות שלדירותיהם צמודים 66% מהרכוש המשותף, בכדי שמפקח רישום המקרקעין יוכל לאשר את ביצוע העבודות. בפרויקט של הריסה ובניה מחדש נדרש רוב של 80% מבעלי הדירות שלדירותיהם צמודים 80% מהרכוש המשותף, בכדי שמפקח רישום המקרקעין יוכל לאשר את ביצוע העבודות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי