תמיר

קונסטרוקטור עם הסמכת תמ"א 38

שלום, כיצד ניתן למצוא קונסטרוקטור שעבר הסמכה של תמ"א 38? תמיר

עו"ד דביר מאירוביץ

מכון התקנים בשיתוף עם מהנדס ישראל דוד מבצע הכשרות לתכנון קונסטרוקציה לחיזוק מבנים קיימים. ההכשרות מיועדות למהנדסי קונסטרוקציה ועד היום הוכשרו למעלה מ 400 כאלה. ניתן לפנות למכון התקנים או אפילו נסה במשרדו של ישראל דוד. בהצלחה.

עו"ד שי אליאב

לא ידוע לי על התמחות שכזו. יש לפגוש קונסטרוקטור ולברר עימו את ניסיונו בתחום. במידת הצורך, ניתן להיעזר במחלקת הנדסה ברשות המקומית ולבקש אחר המלצה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי