אירנה

שכירות בזמן תמ"א

שלום רב, הבניין שאני גרה בו (דירה הינה בבעלותי)עומד לעבור תמ"א 38/1. אננחנו לפני חתימת חוזה ויש לי שאלה עקרונית.יש לי ילדה קטנה שבעבר סבלה מאסתמה והיא לא יכולה להיות בסביבה של אבק, האם מבחינה חוקית אני יכולה לבקש/לדרוש מהקבלן/יזם לצאת לשכירות על חשבונו (הדירה ממושכנת) או להשתתף איתי בשכ"ד . האם אוכל לחייב אותם או שזה לא מקובל? בתודה מראש , אירנה

עו"ד שי אליאב

ככלל פרויקט חיזוק לא מאפשר לנו לחרוג ממפתח התמורות שבין הדיירים. כאשר יש שוני רלוונטי בין דיירים, דייר קשיש או כמו המקרה שאת מציגה, נהוג להעלות את הנושא למול כלל הדיריים. ברגע שכולם יאשרו את השוני תוכלו לסגור את העניין למול היזם. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי