אורה

מס שבח בפינוי בינוי

שלום רב, מהי התוספת לדירה החדשה החלופית שניתן לתת לדיירים במסגרת פרוייקט פינוי בינוי, מבלי לשלם מס שבח עבור הדירה החדשה? למשל אם בבעלותי דירת 100 מ"ר מה התוספת המקסימלית שאוכל לקבל מבלי לשאת במס שבח. לא הבנתי את אופפן החישוב בחלופות בסעיף 49כב לחוק. אודה אם תוכלי לעזור. בתודה!

עו"ד שי אליאב

זה תלוי בשווי הדירה. הפרקטיקה הנוהגת, בהתחשב למכנה המשותף של פרויקטים מסוג זה, הינה לעשות שימוש בפטור עבור דירה עד 120 מ"ר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי