אהרון

פינוי-בינוי , פיצוי אחיד לדירות שונות

שלום רב, היזם וועד הדיירים החליטו עת תוספת שטח אחידה לדירות בגודל שונה (שיטת המטרים). בשיטה זאת החלק היחסי בנכס של בעלי הדירות הגדולות יקטן. האם לבעל הדירה הגדולה שחלקו היחסי בדירות החדשות ירד יש זכות ערור משפטית, או , עליו לקבל את דעת הרוב שהם בעלי הדירות הקטנות. בתודה אהרון

עו"ד שי אליאב

אני מבין שמדובר בפרויקט תמ"א 38 במתווה הריסה והקמה. בפרויקטים אלו לא נלקח בחשבון גודל הדירה הקיימת כי אם כל דירה רשאית לקבל הרחבה של עד 25 מ"ר. כך שבאופן מהותי אכן יש כשל מסוים שאין התייחסות לגודל הדירה במצב הנכנס. כך או אחרת, זו אינה סיבה להתנגדות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי