ריבה

סעיף בחוזה פינוי בינוי הנותן

נציגות הדיירים תבחן את מנגנון חלוקת הדירות והחלטתה תועבר לחברה. ..לפי סעיף זה הנציגות שהיא שליש מהדיירים יכולה תיאורטית לקבוע מנגנון שהנציגות תקבל את הדירות הטובות ביותר ואחריהם אחרים. מה אני יכולה לעשות בנידון כאשר כרגע הדירה שלי היא הטובה ביותר בביניין . יותר כיווני אויר משל אחרים וגם כרגע דירה חזיתית לנוף

עו"ד שי אליאב

ההסכם צריך לקבוע מנגנון תמורות מובנה, שבדרך כלל לנציגות יש סמכות לאשר שינוי גורף שהוא תוצאה מכפיה של מוסד תכנון. את צריכה לעלות את הנושא מול עוה"ד שמייצג אתכם.

ריבה

חתימה על החוזה בעוד כשבוע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי