דוד

פיצוי לדירות ללא הרחבה לעומת דירות עם הרחבה

ביית משותף הכולל 4 בנינים ב 3 בנינים חלק מהדיירים ביצעו הרחבות שאושרו ברשות המקומית ללא הצמדות בטאבו בבנין אחד לא בוצעו הרחבות האם בעלי הדירות בבנין שלא בוצעו הרחבות זכאים לפיצוי בגין הזכויות להרחבות שלא נוצלו בעת פינוי בינוי

עו"ד שי אליאב

במסגרת פינוי ובינוי מתמנה שמאי שלוקח את הזכויות הבנויות והלא בנויות בחשבון ונותן הערכת בהתאם.

נתנאל

האם השמאי לוקח בחשבון גם אפשרות לבקש אישורי עיריה או רק על דירה עם אישורי עירייה בפועל?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי