פנינה

פינוי בינוי זמן משוער

שלום רב אנחנו גרים בעיר רחובות בשכירות. ברשותי בית שקיבלתי בירושה באזור שאמור להתבצע בו פינוי בינוי .מדובר בהרבה בניינים ובהרבה מאוד דיירים. לאחר שיחה עם מחזיק תיק התחדשות עירונית בעיריה נאמר שבעוד שנה לערך יסתיימו כל הוועדות לקבלת אישורים להתחלת התהליך. אנחנו מתלבטים אם למכור את הדירה היום או לחכות עד שייבנו הבניינים בפרוייקט ולקבל מחיר גבוה יותר? כמה שנים לוקח תהליך כזה? אשמח לקבל הכוונה בנוגע לפרוייקט שכזה. תודה מראש פנינה

עו"ד שי אליאב

קשה מאוד לענות על שאלה זו מבלי להכיר את התיק מקרוב. באופן כללי ניתן לומר שהליכי פינוי ובינוי עורכישם שנים רבות ולעיתים אף למעלה מ- 10 שנים. ניתן לומר שככל שמתקדמים בהליך, ערכי הדירות עולה בהתאמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי