ליאורה זית

דירת גג בבניין לקראת תמ"א פינוי בינוי

הבניין שלנו לקראת פינוי בינוי, יש לי דירת גג עם מרפסת פרטית גדולה, המרפסת יחודית כי היא פתוחה, תחת כיפת השמיים, ללא שכנים, נמסר לי שאאלץ לוותר על דירת הגג ולקבל דירה רגילה, האם זה נכון? יש לציין, שקניתי את הדירה ב-1970 כי רציתי דירת גג, האם אפשר לחייב אותי לוותר על דירת גג ולהסתפק בדירה רגילה? זה כמו לוותר על בית פרטי ולקבל דירה בבניין קומות.

עו"ד שי אליאב

זה הרבה יותר מורכב מכך. במסגרת עסקת פינוי ובינוי מתמנה שמאי שנותן ניקוד למכלול נתוני הדירה ומגדיר את כרטיס הכניסה שלך להליך. אכן יש בסיס לטענה כי הזכויות שלכם יחודיות ויש לקחת אותן בחשבון במצב היוצא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי