רמי

מכירת דירה תוך כדי תהליך תמא

ברשותי דירה שנמצאת בתהליך תמא מתמשך. אני במו"מ מתקדם עם קונה בשקיפות מלאה על תהליך התמ"א. הבעיה כרגע שיש הערת אזהרה של היזם על הדירה והקונה דורש להסיר או לפתור את הסוגיה של הערת האזהרה הזו כדי שהוא יוכל לרשום הערת אזהרה שלו.

עו"ד שי אליאב

הערת אזהרה לטובת היזם אינה מונעת הערת אזהרה לטובת הרוכש. עם זאת הרוכש לא יוכל להשלים את רישום הזכויות ללא מתן כתב הסכמה מהיזם. אני מניח שההסכם שלכם מגדיר בדיוק את התנאים לקבלת הסכמת היזם. תפנה בענין לעוה"ד שמייצג אתכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי