אודליה

תמא או פינוי בינוי - איך מתחילים ?

יש לי שאלה גרים בחולון הבניין שלנו הוא בניין משנת 1930. מימי הבריטים רעוע חבל על הזמן יש 7 דיירים בבניין והבניין שלנו והבניין ליד מעוניינים בפינוי בינוי. קשה לנו למצוא קבלן. האם העירייה יכולה לעזור? יש חוק בנושא? משהו שמאלץ מישהו לסייע? בנוגע לבטיחות... ממד.... וכו.... אשמח לעצות ותובנות ואם כן נשמח לעורך דין שמתעסק שיוכל ללוות אותנו. תודה 😊

עו"ד שי אליאב

לצערנו, החלק הפחות טוב של התחום שהוא נתון לשיקולים כלכליים על מנת שיזם יטול על עצמו את הפרויקט. אני מציע שתגיעו לפגישה במחלקת תכנון בעירייה ותציפו להם את הבעיה על מנת שיציגו בפניכם פתרונות. יתכן ויתמכו בתוספת זכויות על מנת ליצר כלכליות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי