רחל

פינוי בינוי - דירות בשטח שונה בבניין המשותף

שלום רב, האם התנגדותו של בעל דירה בשטח של 90 מ"ר אשר מוצעת לו תוספת של 25 מ"ר בדיוק כמו לבעל דירה בשטח של 60 מ"ר תיחשב ל"סיבה מהותית" להתנגדותו? או לא ואז הוא יהיה חשוף לתביעה כסרבן. בתודה מראש רחל

עו"ד שי אליאב

כל סרוב צריך להיבחן על נסיבותיו הספציפיות והעובדות. על פניו מהכתוב נראה שלא מדובר בעילה שיש בה ממש לצורך סירוב לפרויקט.

דן בן-נר

האם בפוריקט תת"א 38/2, בבית משותף 8 דירות. שטח דירות שונה. האם רשאי בעלי דירה גדולה- שתי דירות - לדרוש מהיזם תוספת שטחים של 15% כאשר שתי דירות מקבלות תוספת זו ויתר הדירות 6 במספר אינם מקבלות תוספת כלשהי. יש פסק דין העוסק בנושא של חלוקת התמורה בין בעלי הדירות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי