שי

עדכון דיירים בסטטוס פרויקט התמא

שלום רב רציתי לדעת האם ניתן לחייב את 1) חברות ניהול הדיירים 2) עו״ד מייצג דיירים 3) והיזם לעדכן את הדיירים בסטטוס הפרויקט באמצעות תוכנה ייעודית? כך למשל ניתן להתחבר מכל מקום ולראות היכן זה עומד, מה בהמשך, מסמכים, עדכונים, לשאול מתי העדכון הבא וכו. דוגמא: http://www.getstatus.online/index.php/demand נראה לי שזו דרך נוספת להערכת רצינות נותן השירות בדבר היותו ״שקוף״, מתקדם מקצועית וכו.

עו"ד שי אליאב

הרעיון יפה וודאי ישנן חברות שעובדות כך. עם זאת לא מכיר חובה נורמטיבית לענין. זאת מבלי להפחית מהחובה העקרונית לשקף מצב בשוטף ולפי דרישה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי