אריאלה

פינוי בינוי - הערכת שמאי

בפינוי-בינוי אין היזם מתחשב בהפרשים הגדולים שבין שטחי הדירות הקיימות ומצד שני הוא שולח לדירות שמאי שיתחשב בהשקעות פנים בדירות בלבד, זה נראה לא הגיוני, אבל מבחינה משפטית האם אפשר להתנגד לכך ?

עו"ד שי אליאב

יש מסלול יעודי בפינוי בינוי בדרך של מינוי שמאי פינוי ובינוי, אשר מבין תפקידיו לשקלל את כלל הפרמטרים של הדירות וליצור את האיזונים.

אריאלה

לעו"ד אליאב הרכה תודות, אם אפשר הייתי מחדד את הבעיה : האם אני יכולה לטעון שאם שמאי מעריך ראת השקעות הפנים של הדירה, הוא חייב גם להתחשב בשטח הדירה או מחירה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי