צחי

פינוי בינוי - לוחות זמנים

אני מעוניין להיכנס לדירה ברמת גן. בבדיקה, ראיתי שהבניין מיועד לפינוי בינוי ותחת הסטטוס של תכנון ראשוני לפני הגשת בקשה להיתר. בשיחה עם בעל הדירה נאמר לי כי עדיין לא הוגשו תוכניות לעירייה. האם ניתן להבין מהסטטוס ותשובתו של בעל הדירה מתי פחות או יותר הפרוייקט יתחיל בפועל והבניין יהרס? (שנה/שנתיים וכו...) תודה רבה

עו"ד שי אליאב

זו לא תשובה שניתן להבין ממנה יותר מדי. הייתי מציע לך להיפגש עם עוה"ד והמהנדס שמייצגים את בעלי הדירות, לקבלת תמונה מלאה. ניתן גם לעשות בירור בעירייה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי