מאור

מתי נחשבת תחילת בניית תמײא 38

שלום רב. אני גר בשכירות והיום התחילו את גידור הבניין לקראת תמײא 38. לפי החוזה שלי עם בעלת הדירה ברגע שמתחילים את התמײא השכירות יורדת לסכום שקבענו בחוזה. היום כשדיברתי איתה ואמרתי לה שהתחילו את הגידור ואני נמצא כבר בתוך אתר בניה שניפגש ונחליף את הצ'קים לסכום שקבענו. היא מבחינתה כל עוד לא התחילו את הבניה אז זה לא נחשב כל הגידור מסביב והרעש שיש פה. רציתי לדעת ממתי באמת נחשב התחלת הפרוייקט אם משלב זה או משלב שמתחילים לבנות?

עו"ד שי אליאב

הדבר צריך להיות מוגדר בהסכם. ככל שאין הגדרה צריך לפעול בהתאם לאינדיקציות בשטח. צו תחילת עבודות בניה יכול להיות אינדיקציה טובה לענין. מציע לך לבדוק מול ועד הבנין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי