נילי

פינוי בינוי בשכונה במעלה אדומים

אני דיירת בבניין שכונתי במעלה אדומים, קיבלנו הודעה מהעיריה שהוציאו לפרסום תכנית פינוי בינוי בבניין מולנו, בתכנית רוצים לבנות בניינים רבי קומות בני 26/31 קומות. הבנייינים שלנו הם 3-4 קומות. אנו נסבול מחוסר אויר ואור לאחר שהבניינים יבנו, שלא לדבר על הזיהום אויר והרעש שיהיו במהלך העבודות. בנוסף, אנו חוששים שהמיסים שאנו נצטרך לשלם יעלו כתוצאה מהתייקרות השכונה. רבי קומות גם לא מתאימים למראה העיר השכונתי ויופי העיר כמו שהיא עכשו. זה יכער את העיר. התכנית היא פשוט תכנית של בצע כסף מצד העיריה. מה אתה מציע לנו לעשות על מנת למנוע את ביצוע התכנית?

עו"ד שי אליאב

להגיש התנגדות בפני הועדה המקומית. מציע לכם להיעזר בעו"ד המתמחה בכך.

נילי

מה הסיכוי להצליח בלקיחת עורך דין לפינוי בינוי? אבל את האמת, לא בגלל שאתה עורך דין...

נילי

מה זה הועדה המקומית? בעיריה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי