עדי

מכירת דירה מחודשת בתום פרוייקט פינוי בינוי

שלום רב, דירתי נקנתה במרץ 2014 ועומדת לעבור פרוייקט פינוי בינוי בשנים הקרובות. ברצוני למכור אותה בתום הפרוייקט ואני מעוניינת לדעת אם אצטרך לשלם "מס שבח" בעבורה? חשוב לציין שזו דירתי היחידה (אני גרה בדירה שכורה כרגע בגלל בעיית נגישות של הדירה שברשותי), ולא הצלחתי להבין האם העובדה שהדירה הופכת לחדשה מחייבת אותי בתשלום מס שבח? בכבוד רב, מודה לך על הסיוע.

עו"ד שי אליאב

ככל וזו הדירה הראשונה שלך, את זכאית לפטור במכירה

עדי

זו אינה דירתי הראשונה, אבל היא הדירה היחידה שברשותי כרגע. האם אני זכאית לפטור?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי