תמי לואיסון

תמ"א 38/2 זכויות חדר ומרפסת על הגג

בניין 3 קומות ודירות בקומת קרקע (סה"כ 4 קומות) בת"א. אני רכשתי חלק מגג הבניין ובניתי "חדר על הגג". כיום ברשותי דירה בקומה שלישית ומעליה חדר ומרפסת גג פרטית (כ 40 מ"ר). חלק מהדיירים רוצים ללכת על תמ"א 38/2 (הריסה ובניה). עדיין אין לכך רוב נדרש של 80%. מה פיצוי הולם עבור עובדן חלקי של שטח ממרפסת הגג שלי (נאמר 20 מ"ר) ובשל כך שהחדר (שכיום בודד על גג הבניין עם כל כווני האויר) יהיה בתוכנית המוצעת צמוד משני צדדים לדירות היזם וכן יתוכננו דירות יזם מעל קומת החדר? (כבר לא אהיה עליונה.

עו"ד שי אליאב

את מציגה שאלה כלכלית ולא משפטית. מציע לכם לקבל שירותי שמאי לענין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי