מירב

עו"ד פרטי לפינוי בינוי

תודה רבה על תשובתך, לאחר שהנציגות בחרה עו"ד והוא שלח טיוטא לחתימה. לצערי, חתמתי ב 12.11.17על הסכם עם העו"ד הפרטי לתיקון הטיוטה שעליה שילמתי מראש אך עדיין לא קיבלתי תמורה(יש לציין שהקבלה נכתבה על פיסת נייר בלבד). כמו כן, אותו עו"ד החתים אותי -שבעניין מו"מ עם יזם כשיוצג כזה ע"י דייר/נציגות או עו"ד לרבות הערות ישולמו כ-14,000 אלף ש"ח כולל מע"מ. האם אפשר לבטל את החוזה?. בתודה מראש

עו"ד שי אליאב

שאלה מאוד מורכבת שצריך לבחון אותה לגופו של ענין. לא ניתן לענות על כך במסגרת פורום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי