אלי

בפרויקט בינו פינוי סירוב לחתום

בפרויקט בינוי פינוי הרוב חתמו אני לא חתמתי משום שהייזם לא מציין בחוזה תאריך שאם הוא לא בונה עד תאריך זה אז אפשר לבטל את החוזה האם זה מספיק בשביל לסרב ומה קורה אם הוא פונה למפקחת .

עו"ד שי אליאב

שאלה מאוד מורכבת שתלויה בנסיבות. פרויקט פינוי ובינוי הוא מן הסבוכים שבפרויקטים ולא כל לוחות הזמנים תלויים ביזם. במסגרת הפרויקט צריך לאשר תכנית, ולאחר מכן היתר. אלו הליכים שלוקחים שנים ותלויים בגורמים אחרים כמו הועדה המקומית והועדה המחוזית. הייתי מתייעץ בענין עם ב"כ בעלי הדירות ומבין מולו את הפער.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי