גלעד

התראה מראש על פינוי דירה בפינוי בינוי

שלום, הנני שוכר דירה בשכונת תל גנים בגבעתיים. לאחרונה אישרה ועדה מחוזית את תוכנית הפינוי הבינוי באזור זה. שאלתי היא, עפ"י חוק, כמה זמן מראש צריך היזם להודיע מראש על פינוי הדירה? אני חושש כמובן מכך שיבואו אליי ויגידו "יש לך חודשיים לעוף מפה.."..

עו"ד שי אליאב

התשובה לכך אינה תיאורטית כי אם מתוך הסכם השכירות שבינך לבין בעל הדירה. ראה אם יש שם סעיף פינוי מוסכם.

גלעד

שי, ממה שביררתי זה אכן 60 יום הודעה מראש מבעל הדירה לפי הסכם השכירות, בדומה לגמרי ל-60 יום מראש שמודיע היזם לבעלי הדירות לפני הפינוי..הפתרון שלי פשוט- במקום לחכות ל"סוף המר" ולהודעת הפינוי, אני פשוט אעבור דירה שנה לפני הפינוי המתוכנן..:)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי