יצחק

זכויות מס בפינוי בינוי ב2 דירות שחוברו לאחד

יש לי דירה שהיא בעבר היתה 2 דירות נפרדות, ואף היום לגבי ארנונא אני מקבל 2 חשבונות אך מסיבות מסוימות חוברו לדירה אחת ובנסח טאבו הוא רשום כדירה אחת עם חלק יחסי כפול, האם אני זכאי לדרוש מהיזם של פינוי בי נוי שיתן לי 2 דירות ובכל אחד תוספת של 25 מטר ואיזה מס אני יצטרך לשלם על כך, והם זכותי לגלגל את העלויות המס על היזם יצוין שעדין לא חתמתי כלום.

עו"ד שי אליאב

הכול תלוי איך זה מופיע בהיתר הבניה. בגין 2 דירות בבנין אין פטור. מידת התשלום שהיזם יקח על עצמו תלוי במו"מ שיתקיים מולו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי