אברהם

הערת אזהרה לטובת חברה של פינוי בינוי לפני שקיבלה היתרים

לתדהמתי ולחרדתי הרבה גליתי פתאום שהחברה שהחתימה אותנו על פרויקט של פינו בינוי רשמה הערת אזהרה לטובתם עוד בטרם קיבלה היתרי בניה עד לרגע זה, הם מעולם לא הודיעו לי על כוונתם לרשום הערת אזהרה על שמם ובמיוחד בשלב כה מוקדם, האם זה חוקי? מהן ההשלכות? ומה ביכולתי לעשות?

עו"ד שי אליאב

עלייך לבדוק בהסכם מה המועד הקבוע לרישום הערת אזהרה. ככל שאכן נרשמו בניגוד להסכם, אתה בהחלט יכול לנקוט בכל הצעדים הקבועים בהסכם ובדין בגין הפרת חוזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי