נינה

בתמא 38/2 במדה והמפקחת חותמת על הסכם התמא במקום הסרבן האם באותה מדה מבטלת גם את התקנון המצוי ?. קראתי באיזה מקום שהתקנון המצוי הוא זה שממצא את הזכויות

ביצעתי פיצול בהיתר בתת חלקה שלי שהיתה כבר רשומה בטאבו. ורציתי לשמור על הזכויות שלי במקרה של תמא38/2 ואז רציתי תיקון צו בית משותף ואז המפקחת קפחה את הקול ההצבעה באסיפה דיירים ולא רצתה לעגן לי את המרפסות המקורות לשטח הדירה. יש לציין כי בשנות ה50 הייה רישום הטאבו ללא מרפסות מקורות . תודה על תשובתכם.ואני לא מבינה האם ללכת למשפט מחוזי

עו"ד שי אליאב

אני לא בטוח שקיבלתי את התמונה המלאה. מכל מקום, ככל שמדובר על ערעור על החלטת המפקחת בתפקידה השיפוטי - יש לעשות זאת בפני בית המשפט המחוזי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי