רונן

מחירים בהרחבה

האם זה נכון שהמחירים רק ילכו ויעלו בהרחבות בקיבוצים ובמושבים? האם כדאי לקנות נכס לשם השקעה?

עו"ד צבי סיגל

רונן שלום וברכה, כידוע לך המדובר בפורום משפטי ולא עסקי ועל כן אין ביכולתי להעניק לך תשובה לשאלתך. יחד עם זאת, חשוב להדגיש כי בהרחבות בתחום הכחול של הקיבוץ, דהיינו: חברות בקיבוץ, בדרך כלל לא מאפשרים כניסה לנדלניסטים באמצעות מגבלות כאלה ואחרות בדבר מימוש הנכס. במושבים הסיפור אחר, ודי תלוי במיקום המושב, ועל כן רכישת הנכס לשם השקעה צריכה להישקל בכל מקרה ומקרה. מהכתוב בעיתונות הכלכלית בתקופה האחרונה עולה כי מחירי הדירות יעלו. בכל מקום, בהצלחה, עו"ד צבי סיגל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים