בתיה

שאלה לגבי הבעל של הפונדקאית.

שלום רב, אנחנו בקשר עם מישהי שרוצה להיות פונדקאית, נשואה אבל היא טוענת שיש לה בעיה בחוסר של אישור אחד המתיייחס לשרישום פלילי של בעלה, כלומר היא אומרת שבעבר לפני כעשר שנים כאשר בעלה היה בשנות העשרים לחייו היה לו איזו סיפור לא רציני עם המשטרה ואי לכך הוא לא יכול לקבל את האישור הנדרש על חוסר רישום פלילי. האם בהגשת מועמדת לוועדה מלבד היותה נקייה מכל עבר פלילי הכרחי גם טופס רישום פלילי של הבעל כמובן שהטופס יהיה נקי בלי שם רבב אפילו הקטן ביותר. לתשובתכם אודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

בעלה של הפונדקאית נדרש להציג לועדה את אישור המשטרה. ברור שהרישום שלו אינו נקי והשאלה היא מה יש בו. לא בכל מקרה הועדה תפסול פונדקאית שלבעלה רישום פלילי. אם מדובר בתיקים שנסגרו מחוסר ענין לציבור או מחוסר ראיות יש סיכוי שהועדה תאשר לכם להתקדם עם המועמדת. הועדה עשויה לאשר גם מועמדת שבעלה הורשע בעבר - השאלה היא באילו עבירות. קחי בחשבון שגם את עשויה להחליט שאינך מעונינת להתקדם עם המועמדת לאחר שתראי את העבר הפלילי של בעלה. בהצלחה