בתיה

דרישות הוועדה לגבי הפונדקאית.

שלום רב, שאלתי מתייחסת לדרישות הוועדה לגבי הפונדקאית, ישנו טוופס מספר 7 ובו ישנם 19 סעיפים , שאלתי מתייחסת לגבי ערכי סוכר של שני ההורים הרי לפונדקאית לא יכולים להיות הורים צעירים מן הסתם וכל אדם מבוגר לא מדברת על אנשים בני 70 או 80 אבל אנשים מבוגרים לא יתכן שלא תהיה להם בעיה רפואית כל שהי. במקרה זה אנו בקשר עם מישהי שאבא שלה חלה לפני חמש שנים בסוכרת ועבר גם כריתת רגלים האם זה מהווה מכשול מבחינת הוועדה אפילו אם יתר הסעיפים הם בסדר. לתשובתכם אודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד סיגל רוסק-גיסין

בתיה שלום, את צריכה לבדוק לגבי כל פונדקאית באופן ספציפי מול אביבה המתאמת של הוועדה. כל תיק לגופו וכל פונדקאית באופן ספציפי לגביה. בהצלחה סיגל