משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפונדקאותלמה מפרסמים את החוק החדשלזוגות הומואים??? זה לא חוק לגברים יחידניים?

מנהלי הפורום

עו"ד מיכל מורגנבסר

עו"ד מיכל מורגנבסר

עו"ד מיכל מורגנבסר, הינה עורכת דין לחיי משפחה מטף ועד שיבה טובה, המתמחה בפונדקאות

קביעת פגישה
0536217854
חזרה לפורום

למה מפרסמים את החוק החדשלזוגות הומואים??? זה לא חוק לגברים יחידניים?

גיא
גיא

האם החוק החדש הוא רק לזוגות הומאים שמצהירים שהם זוג? או שהחוק הוא לכל גבר יחיד שרוצה ילד לבד? מתרומת ביצית ורחם פונדקאית? הרי הצגה שלו לזוגות היא עיוות של החוק שאין יותר שיוויוני ממנו ! הזכות של גבר להיות הורה יחידי כמו אישה חד הורית !

RE:
תמר
תמר רובינשטיין - חיים חדשים

התיקון לחוק יחול על יחידניים - והוא בהחלט מכיר בזכותו של כל אחד להיות הורה

RE:
תמר
תמר רובינשטיין - חיים חדשים

התיקון לחוק יחול על יחידניים

RE:
סיג
סיגל- חיים חדשים פונדקאות תמר

החוק החדש לאחר שיכנס לתוקפו יהיה ליחידנים וגם זוגות גייז יוכלו להכנס בו כאשר מי שיחתום חוזה עם הפונדקאית יהיה הגבר שיתן את הזרע.

RE:RE:
גיא
גיא

תודה אז למה מפרסמים את זה כחק הומאים ושבמהותו בכלל הוא חוק שיווין בין גבר ואישה ברמה הכי יסודית שלו!!! זה עושה עוול לחוק במובן זה שבמקום להציגו כחוק הכי הגיוני לאדם באשר הוא עלולים לצור התנגדות מיותרת! אמנם גם גיז יהנו אבל בכלל מדובר בגבר כגבר יחידני ושיפור האפשרויות לגברים בכלל ! לא צריך לממן חד הורית 20 שנה! וכו! אנשים מתנגדים לחוק ללא הבנה על מהותו בגלל היחסצ המגדרי שלו שכלל לא מסביר את חשיבותו האמיתית! תדרשו ממשרד הבריאות לתקן את זה כי בסוף כולם יצאו ניזוקים מההצגה הלא נכונה של החוק וחבל!