אור

רופא מעקב הריון

שלום רב האם הרופא מעקב הריון אמור להיות רופא שמתמחה בפונדקאות ? או האם ניתן להיעזר בכל רופא מעקב הריון ? כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לנו על רופא מעקב הריון לפונדקאות באיזור השרון . תודה זוג אור

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

לאחר שהפונדקאית כבר בהריון, כל רופא גניקולוג יכול לבצע את מעקב ההיריון. אין צורך במומחיות לעניין הפונדקאות. האם אתם מעוניינים ברופא שיבצע מעקב באופן פרטי או ברופא קופת חולים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד סיגל רוסק-גיסין

אין צורך שהרופא המלווה את ההריון יהיה מומחה לפונדקאות. זה צריך להיות רופא המתמחה במעקב היריון. בהצלחה