עומר

שאלה

האם ניתן להתחיל בהליך לפונדקאות יחיד בישראל בהתאם לחוק החדש ? הטם נקבעו קריטריונים והליכ י בצוע? מטיפה מתחילים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

למרבה הצער - עדיין לא. התיקון לחוק הפונדקאות טרם הושלם. בשלב זה הוא עבר את ועדת השרים לחקיקה וירד לדיון ולהשלמת תיקון החקיקה בוועדת הכנסת. רק לאחר שיושלם התיקון לחוק, יוכלו יחידניים לעשות הליך פונדקאות בישראל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

למרבה הצער, יחידנים עדין אינם יכולים להתחיל הליכי פונדקאות בישראל. חוק הפונדקאות טרם תוקן. בשלב זה הוא רק עבר את אישור ועדת השרים לענייני חקיקה ועבר לתיקון בועדת הכנסת. רק לאחר שיאושר בכנסת בקריאה שלישית הוא יכנס לתוקף.