תמי

ייעוץ פסיכולוגי לילדים של פונדקאית

יש לי ילדים קטנים ואני מפחדת שהם לא יבינו עד הסוף את המשמעות של אימא שלהם נותנת תינוק. האם מגיע ייעוץ פסיכולוגי מסובסד לילדים של מי שהחליטה להיות פונדקאית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

הסבר נכון לילדי הפונדקאית הוא אכן חשוב ביותר. לשם כך הזוגות מחויבים להפקיד בחשבון הנאמנות של הפונדקאית סכום לא מבוטל של 9000 ש״ח המאפשר לפונדקאית (ולבן זוגה - אם יש) לקבל יעוץ פסיכוסוציאלי אשר יכוון אותה לתת הסברים ראויים. התשלום האמור נשאר בחשבון הנאמנות לפרק זמן של 6 חודשים אחרי הלידה. בהצלחה