הדס

גרושים שרוצים לגדל יחד ילד

אני ובן זוגי החלטנו להתגרש אבל שנינו רוצים ילד ובשביל שנינו זאת עלולה להיות ההזדמנות האחרונה החלטנו שנלך על האופציה של אם פונדקאית למרות הגירושין, נגדל את הילד רק בנפרד. האם עבור גרושים שנשארים ביחסים טובים ורוצים לגדל ילד משותף אבל בנפרד תהיה לנו בעיה לקבל אם פונדקאית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

רק זוג - גבר ואישה - נשואים או החיים יחד בזוגיות (לא לאחר גירושים) יכולים לקבל את אישור משרד הבריאות להליך פונדקאות. לאחר שתתגרשו ותחיו בנפרד לא תוכלו לקבל את אישור משרד הבריאות להליך פונדקאות בישראל. שרת הבריאות יעל גרמן ניסתה לתקן את החוק ולאפשר גם ליחדנים לקבל אישור להליך פונדקאות אולם כידוע ההממשלה התפרקה בטרם עלה בידה להשלים את תיקון החוק.