חנה

תשלום לפונדקאית

אני מתעניינת בפונדקאות בארץ איך משלמים את הכסף לפונדקאית האם משלמים לה סכום מסוים בתחילת ההיריון ואת רוב הסכום אחרי הלידה או שזה פורסים לתשלומים חודשיים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

הכסף לפונדקאית מופקד בחשבון נאמנות ומנוהל על ידי הנאמן עד לחצי שנה לאחר הלידה. הכסף עובר אל הפונדקאית בשלבים, החל ממועד החתימה בוועדה ועד ללידה. ככל שמתקדם ההריון נהוג להגדיל את הסכומים המשולמים לפונדקאית. מיד לאחר הלידה עוברים אל הפונדקאית יתרת הסכומים המגיעים לה, בהתאם לחוזה. בחשבון הנאמנות נשארים עד לחצי שנה לאחר הלידה כספים שהופקדו עבורה לליווי פסיכוסוציאלי ולייעוץ משפטי. בהצלחה