ל

ייעוץ עו״ד לפני חתימה על הסכם פונדקאות

היי אני ואשתי מעוניינים לבצע הליך פונדקאות. החוזה מולם נשלח אלינו ועברנו עליו, אבל היינו רצוים להיעזר בחוו״ד של עו״ד כדי לוודא שלא פספסנו משהו ושהכל בסדר. עם איזה עו״ד כדאי להתייעץ ? יש כאלו המתמחים בתחום ? אשמח למידע בנושא! תודה ל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

הי, אין בארץ הרבה מאוד עו"ד שמבינים בנושא פונדקאות. אם טרם מצאתם עו"ד אנא צרו איתי קשר טלפוני ואמליץ לכם. 052-8885870 תמר. בהצלחה לכם

item.Author מנהל הפורום עו"ד תמר רובינשטיין

אשמח להמליץ לכם על עו"ד. צרו איתי קשר טלפוני בבקשה - 052-8885870. בהצלחה, תמר